FAQ EmpowerHer retreat

We krijgen hier en daar al best wat vragen over ons EmpowerHer retreat. Het retreat waarbij het helemaal mag gaan over jou en het verlies dat je geleden hebt, maar voornamelijk over het krachtig herstellen van je zwangerschapsverlies.

Wanneer is het precies?

Het retreat is in het weekend van 13/14 april vanaf 13.30 op zaterdag tot 16.30 op zondag.

Waar is het EmpowerHer Retreat?

De locatie waar we gebruik van maken is: 4-sterren designhotel De Roode Schuur. Daar waar de drukte van de Randstad over gaat in de rust van de Veluwe vindt u Hotel De Roode Schuur. Met 60 kamers is het een kleinschalig hotel wat op gaat in de omgeving en een luxe maar toch gemoedelijke sfeer uitademt.

Wat is ongeveer het programma?

Na aanmelding krijg je van ons bericht met het precieze programma. Voor nu is het goed om te weten dat we samen het 5-stappen programma doorlopen “Krachtig herstellen na je zwangerschapsverlies”. Gewoonlijk doen we dit programma in 2 dagdelen. In het weekend nemen we wat ruimer de tijd en zijn er ook momenten dat er tijd is voor alleen jezelf of juist gesprekken met de andere vrouwen die deelnemen. Ook is er tijd voor de wellness.

Is er ook tijd voor helemaal mezelf in het programma?

Ja, die tijd is er.

Hoeveel deelnemers zijn er?

Er zijn 4 deelneemsters en 2 coaches. Er is daardoor ook een mogelijkheid om 1 op 1 contact te hebben met een coach als de situatie er om vraagt.

Zijn mannen ook welkom?

Een steunende partner is superfijn. Tijdens dit weekend ligt de focus naast de coaching op het contact met de andere vrouwen. Je partner mag je vanuit huis ondersteunen 😉 Miskraambegeleiding Twente bied wel coaching met overnachting aan voor stellen. Spreekt dit je meer aan? Neem dan via onderstaande link even contact op, dan vertel ik je er meer over.

Waar kunnen we meer informatie vinden over Marije?

Klik op onderstaande link

Waar kunnen we meer informatie vinden over Mieke?

Klik op onderstaande link.

Is er voor iedereen een eigen kamer of worden verwacht die te delen?

Voor iedereen is er een eigen kamer. Mocht je samen met een vriendin komen en graag een kamer willen delen, dan is dit ook mogelijk.

Wat is het verschil tussen de normale 1 op 1 coaching?

Er zijn zeker verschillen. Het 1 op 1 gedeelte zegt het al. Er is mogelijkheid voor 1 op 1 als de situatie erom vraagt, de opzet is 2 op 4. Graag geven we jullie de gelegenheid om naast onze ervaringen ook die van lotgenoten te horen, te ervaren. Je bent in dit retreat even helemaal los van je dagelijkse leven. Alles wordt volledig verzorgt dus je hebt ook geen zorg over boodschappen, koken, de afwas ect 😉. Het eten, de overnachting, de wellness is allemaal inclusief. De inhoud van het programma is wat uitgebreider dan in de reguliere coaching. Doordat we met 2 coaches zijn, hebben we meer mogelijkheden.

Wat als ik dieetwensen heb?

Dan wordt daar gewoon rekening mee gehouden. Je ontvangt na inschrijving een aantal mails van ons. Als reactie hierin kun je je dieet wensen doorgeven.

Wat is de investering voor dit retreat?

We hebben besloten om voor dit 1e retreat dezelfde investering aan te houden dan voor de reguliere coaching. De overnachting, het eten en de wellness krijg je dus cadeau van ons.

Het volgende retreat in het najaar zal een hogere investering vragen.

Klinkt dit als helemaal wat voor jou of wil je graag meer weten over de coaching of het verblijf, laat ons dat dan even weten en vul hier de link in om contact op te nemen: