E-book

"Ik voel mij niet mijzelf" is een uitspraak die ik heel vaak hoor na een doorgemaakt zwangerschapsverlies. "Mijn emoties zijn 'all over the place' en ik weet gewoon niet goed wat ik moet doen."

Daar is dit e-book voor. Ik geef je 5 concrete tips waardoor je na je verlies in de zwangerschap je emoties meer in balans krijgt en jij weer voller kan leven.

Vul hieronder je gegevens in en je krijgt het e-book meteen in je mailbox.

Download gratis E-book

"*" geeft vereiste velden aan

 

Als je mijn e-book download ga je ook akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens mijn privacy policy.

Dit e-book is voor jou!

Het e-book is er voor jou voor om een begin te maken van een goed proces waarbij je pijn en verdriet op een goede manier aandacht krijgen. Veel vrouwen stoppen het weg, hopen dat de tijd de pijn geneest. Of door er maar niet mee bezig te zijn. Helaas is vaak is het omgekeerde waar. Door er vooral niet mee bezig te zijn vraagt het meer aandacht en verlies jij je balans. Dan merk je dat je emoties je op de meest gekke momenten aanvliegen..

Door wel met je verlies aan de slag te gaan krijg je je emoties meer balans. Met behulp van dit e-book kun je daar een mooi begin mee maken.
Je krijgt hele duidelijke handvatten om concreet aan de slag te gaan met jouw verlies, om in verbinding te komen met jezelf en het kindje dat het zo kort was.

Vijf concrete tips na je verlies in de zwangerschap waardoor je emoties meer in balans zijn en je weer voller kan leven.

Over mij

Ik ben Mieke. Ik ben getrouwd, moeder en ben net als jij (wellicht) ervaringsdeskundige op het gebied van miskramen. Naast coach in mijn praktijk: Miskraambegeleiding Twente, ben ik ook al bijna 20 jaar therapeut. Ik heb lief en leed gedeeld en voel het altijd als een eer wanneer iemand haar pijn en verlangens met mij wil delen. Zo mag ik een stukje meelopen op iemands levenspad. Naast dat meelopen, loop ik ook graag hard in het bos, spreek ik graag af met mijn vriendinnen en pak ik graag een ontbijtje met 1 van mijn kinderen.

Ik wil er zijn, voor jou. Om het grote verlies, gemis en verdriet een plekje te geven. Niet om het weg te schuiven – maar om het op zo’n manier onderdeel van je leven te laten zijn dat je weer kan leven.”

Wil je meer weten over mij en mijn verhaal? Klik dan op de link hieronder.

Ik ben blij met het e-book van Miskraambegeleiding Twente. Het zorgde ervoor dat ik even ging zitten en de tijd nam voor mijn verlies. Dit doe ik anders echt te weinig. Bianca

Door de brief die ik aan mijn kindje schreef, voelt mijn verlies echter maar ook minder zwaar. Ik heb ook een gedenkdoosje gemaakt, daar zit de brief met wat andere spulletjes in. Charissa

Het geeft mij zoveel rust om mijn gedachten en gevoelens in een brief op te schrijven. Zonder de druk dat ik er meteen iets mee moet doen. Bedankt voor de tip in je e-book! Marije