Heb je geen tijd om te rouwen?

We begrijpen dat het leven soms als een voortdurende race kan voelen, waarin het lijkt alsof er nooit genoeg tijd is om even stil te staan bij onze emoties. Maar vergeet niet, het is oké om een pauze te nemen. Het is oké om jezelf de ruimte te geven om te rouwen.

Rouwen is geen proces dat je opzij kunt zetten of later kunt afwerken wanneer je 'tijd hebt'. Het is een essentieel onderdeel van genezing en groei. Juist in de drukte van het dagelijkse leven is het belangrijk om even stil te staan, om te ademen, om te voelen.

Neem vandaag een moment voor jezelf, hoe kort ook. Sluit je ogen, adem diep in en uit. Sta jezelf toe om te voelen wat je voelt, zonder oordeel. Dit moment van zelfcompassie kan een wereld van verschil maken in je herstel.

Onthoud: het is niet egoïstisch om voor jezelf te zorgen. Het is noodzakelijk. En je verdient het.

Ben jij er aan toe om jezelf meer te gunnen dan een moment voor jezelf vandaag? Ga dan mee naar het retreat in Nijkerk op 13/14 april. Daar gaan we de tijd nemen voor jou! Je rouw, je verdriet, je herstel van je zwangerschapsverlies, we gaan er mee aan de slag zodat jij lichter in het leven kan staan en weer kan genieten! Ondanks het intense onderwerp weet ik zeker dat er ook gelachen wordt en het programma is zo opgebouwd dat er ook tijd, rust en ruimte is voor tijd alleen. Ga je mee? Klik op deze link voor meer info: https://miskraambegeleidingtwente.nl/empowerher-retreat/