Cursus: Krachtig herstellen van
je zwangerschapsverlies

Wanneer je een miskraam of zwangerschapsverlies mee maakt heeft dit impact, vaak meer dan je denkt. Het heeft impact over hoe jij over jezelf denkt, had je iets anders kunnen doen of denken? Hoe naar je toekomst kijkt die opeens volledig anders gaat zijn dan jij gedacht had. Het geeft vaak onzekerheid over je lijf, het was dus niet het veiligste plekje voor je kindje. Vervolgens merk je dat je je minder kan concentreren, dat rouwen en herstellen energie kost en dat je die dan dus ook daar aan kwijt bent waardoor er minder energie over is voor de rest van je leven.

Wat zou het fijn zijn wanneer je je ondanks alles wat je is overkomen je jezelf weer kan voelen waardoor je weer vol in het leven kan staan. Soms lekker kan lachen (zonder schuldgevoel) of kan huilen, net waar je op dat moment behoefte aan hebt. Dat je een helpende hand krijgt bij die rouw, want hoe doe je dat nu eigenlijk? Wat is normaal, wat kan wel en wat kan niet? In deze cursus help ik je daar een stuk mee op weg. Binnen de cursus Krachtig herstellen van je zwangerschapsverlies, is dat wat je gaat doen. Krachtig herstellen.

Is deze cursus je op je lijf geschreven?

In de cursus zitten 5 stappen die je gaat doorlopen waardoor jij nieuwe inzichten krijgt, je neemt tijd voor dat wat je verloren bent. Een bijzonder moment van aandacht waarin er ruimte is voor jouw emoties en gevoelens. Je gaat kijken naar jouw gezin en alle gezinsleden, waardoor je je na deze stap weer steviger voelt staan als vrouw, partner en moeder. Het versterkt de verbinding binnen je gezin.

Na deze stap, stap jij met meer vertrouwen de toekomst in. Je zult nieuwe mogelijkheden omarmen, zodat je je verder kunt ontwikkelen in je werk, relatie en als moeder.

Is deze cursus je op je lijf geschreven? Voelt dit als de hulp die jij nodig bent. Wacht dan niet, in april is hij nog te koop voor de pilotprijs van €297.

Je koopt hem hier op mijn site, via onderstaande link: